Jobbos vagy balos műanyag ablak?
1 min read

Jobbos vagy balos műanyag ablak?

Megosztott társadalmunkban – különösen választási években – ezt a kérdést akár teljesen félre is értheti egy építőiparban járatlan ember. Úgyhogy előre leszögezzük, a jobbos ablak nem Orbán párti, ahogy a balos sem Gyurcsány Ferencet támogatja

A jobbos vagy balos ablak, illetve a jobbos vagy balos ajtó kifejezések arra vonatkoznak, hogy amikor az adott nyílászáró felénk nyílik, akkor a vasalatot a jobb- vagy a baloldalon találjuk. Erre nagyon fontos odafigyelnünk, különösen, ha az ablak illetve az ajtó közelében beépített bútorok találhatóak. Nem akarjuk, hogy a műanyag ablak vagy ajtó nyitásakor állandó ütközés legyen.

A Daidalos Kft. többek között prémium minőségű műanyag ablakok, ajtók, redőnyök és kiegészítők forgalmazásával, beépítésével és szervizelésével foglalkozik. Az általuk kínált műanyag ablakok a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, mivel rendkívül strapabíró alapanyagokból, minőségi vasalatokkal, nagyszerű hőszigetelési értékű üvegezéssel készülnek.

Szakembereik segítenek a széles választékból megtalálni a mi ingatlanunkhoz legjobban illő márkát, típust, sőt segítenek meghatározni a műanyag ablak méretét is. Nagy előny, hogy megtaláljuk náluk a szükséges kiegészítőket is. Választhatunk redőnyöket, rolókat, külső és belső párkányokat is, amelyeket a cég munkatársai az ablakokkal egyidőben be tudnak építeni az otthonunkba.