A kerti csúszda: az otthoni játszótér
2 mins read

A kerti csúszda: az otthoni játszótér

Városi emberek! Készen állnak a kültéri játszótér korszerűsítésére? Nos, tudjuk, hogy eljöhet ennek is az ideje, ezért érdemes lenne hozzáadni egy kerti csúszdát és egy játszótéri csúszdát.

Ahogy az időjárás melegebbé válik, a gyerekek és a felnőttek is ugyanúgy szórakozhatnak kültéren, mint bent. Ehhez elengedhetetlen elem egy kerti csúszda. De hogyan rakjuk össze ezeket a diákat? Szerencsére a megvalósítás sokkal könnyebb és szórakoztatóbb, mint gondolnánk. A kezdéshez egy játszótéri bázist kell építenie kezelt fűrészáru táblák és vastag acél konzolok segítségével. Ez a négyzet alakú alapzat platformként szolgál a diák számára. Ezután meg kell építenie az egyes diákat. A kerti csúszdát erős és tartós vízálló műanyagból kell készíteni.

Ezután csatolja ezt a diát a játszótér alapjához a vásárláskor mellékelt csatlakozók segítségével. A másik oldalon építse fel a játszótéri csúszdát egy erős acélkerettel és két különálló panelkészlettel. Az utolsó lépés mindkét diának az alaphoz való csatlakoztatása. Használjon acél csatlakozókat a kerti csúszda és a játszótéri csúszda összekapcsolásához.

Csavarozza össze a darabokat a mellékelt speciális csavarokkal és csavarokkal. Végül helyezze át a csúszkákat a megfelelő szögekbe a szórakozás és a biztonságos csúszás érdekében. És ennyi! Most már készen áll a robbanásra a saját testreszabott kerti játszóterén. Készüljön fel az izgalmas csúszdák és a kerti szórakozás akciódús nyarára. Több kerti csúszda is található a Játszótérland cég kínálatában, érdemes áttekinteni.