Székhelyszolgáltatás felkeresése a cégalapítás kezdeti lépései között

Székhelyszolgáltatás felkeresése a cégalapítás kezdeti lépései között

Ha éppen cégalapítás előtt áll az ember, akkor több dolgot érdemes megfontolnia, mert ilyenkor számos gondolat és kétely kavarog a fejben, jogosan, hiszen nagyot lehet bukni egy vállalkozáson és elég sokfelé kell figyelni. Sokan azt tervezik, hogy milyen újításokat fognak bevezetni a szakmában, mit és hogyan csináljanak, hogy jobbak legyenek, mint a konkurencia. Van, akinek a marketing az, ami nehézséget jelent, nem tudják, hogy hogyan adják el a terméket vagy épp saját magukat. Aztán vannak olyan apróságnak tűnő dolgok is, melyek bár kicsinyeknek tűnnek, de nagy bosszúságot tudnak okozni, ha nem jutunk egyszerűen dűlőre velük: ilyen a logó, a cég nevének kiválasztása, vagy épp a webshop arculata.

Ha ennyiféle irányba kell figyelnünk, akkor bizony könnyen belecsúszhatunk abba, hogy feldarabolódunk, pláne, ha még a céges könyvelést és papírmunkát is nekünk kell végezni. Vannak azonban olyan szolgáltatások cégek és vállalkozók számára, melyek megkönnyítik a dolgukat már az első naptól fogva. Javasoljuk, hogy már úgy alapítsa meg a vállalkozását aki teheti, hogy mellé fogad egy könyvelőt és keres egy székhelyszolgáltatást is biztosító céget.

A székhelyszolgáltatás lényegében arról szól, hogy egy vállalkozás lesz a mi cégünk személyi titkárnője, aki intézi a levél ügyeinket. A székhelyszolgáltatás mellett sok esetben a szolgáltatók biztosítanak lehetőséget céges könyvelésre is, mellyel kapásból kettő legyet üthetünk egy csapásra.

Az ilyen székhelyszolgáltatás tevékenységű cégek a legtöbb esetben egy irodát tartanak fent, amit székhelyül megjelölhetnek a vállalkozók, ettől fogva oda érkeznek majd a hivatalos leveleik, kikerül ide a cégtáblájuk stb., így már a cégükkel kapcsolatos első döntést ki is pipálhatják.

Comments are closed.