Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars: Galaxy of Heroes

A Star Wars: Galaxy of Heroes karnyújtásnyi közelségbe hozza a sci-fi-világ legmenőbb messzi-messzi galaxisát. Kedvenc hőseink és ellenségeink egymást követő fordulókban szállnak harcba egymással, és most azt is eláruljuk, hogyan válhat belőled villámgyorsan padavanból jedi lovag.
1. Maradj aktív

Ne hidd, hogy egy nap alatt legyőzöd a Birodalmat. Inkább kezdj el pénzt gyűjteni a napi küldetéseken – vegyél részt például a Galactic War egy csatájában, vagy harcolj háromszor a Cantinában. Szép kis jutalom jár mindegyikért, ráadásul a különböző játékmódokba is belekóstolhatsz.
Íme egy klasszikus lázadó osztag. Leia vezetői képessége minden karakter esélyét növeli, hogy bevigyenek egy végső csapást.
2. Kövesd a vezért

Tartsd szemmel a vezetői képességekkel rendelkező szereplőket, hiszen ezeket fejlesztve az egész ötfős csapatod komoly előnyhöz juthat, ráadásul a legénység összeállítására is hatással lehet. Ackbar admirális például felturbózza a Lázadó erők sebességét és kitartását. (Esküszünk, hogy ez nem csapda!)
3. A szinergia nyomában

Csábító ötlet a nyers erőre fókuszálni, a legerősebb egységek azonban a szinergiájukban emelkednek ki. Egy magányos ewok senkire sem hoz szívbajt, egy egész csapat viszont kivétel nélkül mindig földbe döngöli a random karakterekből álló szedett-vedett brigádokat.
Strapabíró és veszélyes: a Phoenix Squadot érdemes minél előbb feloldani.
4. Szárnyalj, mint egy főnix

A játék korai szakaszában a Phoenix Squad verhetetlen, ha szinergiáról van szó. A csapat pusztító tankjai, sorozattámadásai és szívóssága segítségével könnyen az Aréna ranglistájának élére juthatsz – és idővel olyan szupererős karaktereket oldhatsz fel, mint Thrawn főadmirális.
5. Alkoss csapatot

Még egy jedi mester sincs meg barátok nélkül. (Kérdezd csak meg Reyt vagy Luke-ot!) A Galaxy of Heroes céhrendszerével parádés portyákra indulhatsz, melyeken bezsebelheted a játék legjobb díjait. Vajon le tudsz győzni egy rancort vagy egyszerre három Sith nagyurat? Le bizony – ha a barátaid melléd állnak, és segítenek.

Comments are closed.