2 mins read

Fitneszprogramod felfrissítése: Az adidas Training by Runtastic appal bárhol, bármikor edzhetsz.

Vigyázz, kész, rajt! Csatlakozz te is az adidas Training by Runtastic közösségéhez.

Az alkalmazás izzasztó edzései segítenek okosabban edzeni, és formában maradni.

A rövid, pörgős gyakorlatsorokra bárhol, bármikor szakíthatsz egy kis időt, még a legsűrűbb napjaidon is.

A lényeg az alkalmazás Workouts fülén található, ahol a fitneszcéljaidnak megfelelően válogathatsz a különféle edzéstervek közül – vágj bele a zsírégetésbe, vagy kezdj el készülni egy közelgő versenyre!

A nap edzését, vagyis az aktuálisan legnépszerűbb gyakorlatsort is ezen a fülön találod, amelyet általában mindössze 15 perc alatt elvégezhetsz.
A gyakorlatokhoz nincs szükség drága eszközökre – csak egy kis időre és energiára.

Az edzéshez nem lesz szükséged eszközökre – ehelyett rengeteg izzasztó, saját testsúlyos gyakorlatra, például plankre és guggolásra számíthatsz. A videók pedig segítenek abban, hogy helyesen végezd el a gyakorlatokat.

Szeretnél izmos vállakat? A gyakorlatokra testrész alapján is rákereshetsz, az edzéstervkészítő funkcióval pedig személyre szabott programot alakíthatsz ki magadnak. Add meg, mire szeretnél edzeni, mennyi ideig, és az app saját edzéstervet készít neked.

A Plan fülön adott céllal rendelkező, konkrét edzéstervekre iratkozhatsz fel, amelyeket hetekig követhetsz. A Progress fülön nyomon követheted az elvégzett edzéseket, táplálkozási tanácsokat kaphatsz, valamint olyan előtte-utána képeket tölthetsz fel, amelyeket csak te látsz.

Hozd magad formába, és válts egészséges életmódra az adidas Training by Runtastic appal!